Om os

Jarsbo Contemporary Art

Dynamisk og innovativt kunstgalleri med fokus på kunst som sætter fokus på socialt ansvar og bæredygtig udvikling. Galleriets vision er, at fremme interessen for kunst til hjem og firmaer. Hovedsædet er i hjertet af Aalborg i de 220m2 rå og rustikke sidelokaler (indgang via gården) til Jens Bangs Stenhus (1636). I den fredede ejendom i det tidligere Svane Apoteks laboratorielokaler har galleriet Jarsbo Contemporary Art til huse. Kig ind i fortidens historiske lokaler og se på nutidens kunst.

Galleriet præsenterer dansk og udenlandsk kunst som er i dialog med samtiden – Contemporary Art. Maleri, skulptur, grafik, radering, akvarel, tegning, installation, fotokunst og collage. Nutidskunst med aktualitet og som ofte fortæller en historie om den tid vi lever i nu.

Vi afholder og arrangerer hvert år eksterne udstillinger af kortere varighed med galleriets tilknyttede kunstnere i henholdsvis København og Aarhus.

Jarsbo Contemporary Art tilbyder alle mulighed for at komme ind i galleriet og blive inspireret og tilbyder nutidskunst af etablerede danske og udenlandske kunstnere og nye navne.

Ønsker I at indramme hjem eller firma med ny kunst, bringer vi gerne kunsten til jer eller tilbyder en omvisning i galleriet. At give dig som kunde en god oplevelse med kunsten. Vi er her for dig.

Kontakt os for at høre mere om denne mulighed!

60 19 12 86 info@jarsboart.dk www.jarsboart.dk

Insta: Jarsbo art    FB: Galleri - Jarsbo Contemporary Art eller Gitte Jarsbo   Linkedin: Gitte Jarsbo

Adresse: Adelgade 2, 9000 Aalborg. Åbningstider: tir-fre: 11-17 lør: 11-14. Aften åbent efter forudgående aftale.

Tid til kunstfornyelse - find din kunst her.

Galleriet samarbejder med anerkendte kunstnere og giver sparring med ønske om det bedste for den enkelte kunstner.

Om Kunstnerne: At være fast tilknyttet kunstner betyder, at der stort set altid er et udvalg af kunstners værker præsenteret i galleriet. Det er de kunstnere som galleriet først og fremmest samarbejder med.

I de forreste lokaler afholdes udstillinger og ferniseringer. I baglokalerne udstilles værker af galleriets øvrige tilknyttede kunstnere.

Vi afholder arrangementer for og sælger til kunstforeninger. Kontakt Gitte Jarsbo på info@jarsboart.dk eller tlf. 60191286. Vi afholder generelt ikke udstillinger hos kunstforeninger.

Prøv kunsten i egne omgivelser – du er velkommen til at låne værker med hjem i udvalg - så vi finder lige netop den kunst som du ønsker.

Galleriet bestræber sig på at præsentere Dansk og udenlandsk kunst af god kvalitet, kunst som er i dialog med tiden – Contemporary Art.

 

Med venlig hilsen

Gitte Jarsbo, kurator, kunsthandler og galleriejer siden maj 2003