Om os

Jarsbo Contemporary Art

Dynamisk og innovativt kunstgalleri med fokus på kunst som sætter fokus på socialt ansvar og bæredygtig udvikling. Galleriets vision er, at fremme interessen for kunst til hjem og firmaer. Hovedsædet er i hjertet af Aalborg i de 220m2 rå og rustikke sidelokaler (indgang via gården) til Jens Bangs Stenhus (1636). I den fredede ejendom i det tidligere Svane Apoteks laboratorielokaler har galleriet Jarsbo Contemporary Art til huse. Kig ind i fortidens historiske lokaler og se på nutidens kunst.

Galleriet præsenterer dansk og udenlandsk kunst som er i dialog med samtiden – Contemporary Art. Maleri, skulptur, grafik, radering, akvarel, tegning, installation, fotokunst og collage. Nutidskunst med aktualitet og som ofte fortæller en historie om den tid vi lever i nu.

Vi afholder og arrangerer hvert år eksterne udstillinger af kortere varighed med galleriets tilknyttede kunstnere i henholdsvis København og Aarhus.

Jarsbo Contemporary Art tilbyder alle mulighed for at komme ind i galleriet og blive inspireret og tilbyder nutidskunst af etablerede danske og udenlandske kunstnere og nye navne.

Ønsker I at indramme hjem eller firma med ny kunst, bringer vi gerne kunsten til jer eller tilbyder en omvisning i galleriet. At give dig som kunde en god oplevelse med kunsten. Vi er her for dig.

Kontakt os for at høre mere om denne mulighed!

60 19 12 86 info@jarsboart.dk www.jarsboart.dk

Insta: Jarsbo art    FB: Galleri - Jarsbo Contemporary Art eller Gitte Jarsbo   Linkedin: Gitte Jarsbo

Adresse: Adelgade 2, 9000 Aalborg. Åbningstider: tir-fre: 11-17 lør: 11-14. Aften åbent efter forudgående aftale.

Tid til kunstfornyelse - find din kunst her.

Galleriet samarbejder med anerkendte kunstnere og giver sparring med ønske om det bedste for den enkelte kunstner.

Om Kunstnerne: At være fast tilknyttet kunstner betyder, at der stort set altid er et udvalg af kunstners værker præsenteret i galleriet. Det er de kunstnere som galleriet først og fremmest samarbejder med.

I de forreste lokaler afholdes udstillinger og ferniseringer. I baglokalerne udstilles værker af galleriets øvrige tilknyttede kunstnere.

Vi afholder arrangementer for og sælger til kunstforeninger. Kontakt Gitte Jarsbo på info@jarsboart.dk eller tlf. 60191286. Vi afholder generelt ikke udstillinger hos kunstforeninger.

Prøv kunsten i egne omgivelser – du er velkommen til at låne værker med hjem i udvalg - så vi finder lige netop den kunst som du ønsker.

Galleriet bestræber sig på at præsentere Dansk og udenlandsk kunst af god kvalitet, kunst som er i dialog med tiden – Contemporary Art.

 

Med venlig hilsen

Gitte Jarsbo, kurator, kunsthandler og galleriejer siden maj 2003

 

Personificeret ved Gitte Jarsbo, nuanceret og perfektioneret med adskillige internationale kunstnere – det er Jarsbo Contemporary Art. Med et fantastisk udvalg af kunstnere har vi det bedste inden for kunstner maler og kunstner skulptur, alle og enhver kunstner synonym med uhæmmet kreativitet. Uanset om du er på jagt efter en investering og kronjuvel til virksomhedsindretningen eller en unik eyecatcher til boligens indretning har vi det bedste til dig. Jarsbo Contemporary Art er kunst for alle. Med det bedste fra hele verden fra Frankrig over Australien til USA sprænger det rammerne for kunst. Mød her vores perlerække af fantastiske kunstnere.

 

Madelin Gudmand Wilian

Uddannet på Det Kgl. Danske Kunstakademi

Som en ægte multikunstner kan Madlin Gudman Wilian det hele – hun er musiker, hun maler og fortæller historier gennem sit forfatterskab. Men de stærkeste historier fortæller hun med sine malerier.

Hendes motiver er ofte kendetegnet af stærke pangfarver der ligefrem brænder igennem lærredet, og hun er altid god for en kunstnerisk overraskelse. Hun maler både lidt abstrakt samt figurer og landskaber. De kraftige motiver præsenteres med en unik lethed, der udmærker sig ved indbydende uperfekthed som man har lyst til at lære at kende og få ind i sit hjem som små strejf af daglig solskin.

Madelin er fast kunstner hos Jarsbo Contemporary Art.

 

Søren Lilliendal Hansen

Søren er skulptør med mange års erfaring i branchen, både som selvstændig og før hos andre etablerede kunstnere, bl.a. Jens Galschiøt. I sit eget virke har han fundet sin primære inspiration i et tegneserieinspireret univers med alt inden for mytologi, biologi og science-fiction. Hans værker inkluderer dyrehybrider, kvindemonstre og freaks, alt sammen inspireret af det abstrakte og til tider lidt uhyggelige univers.

Søren er fast kunstner hos Jarsbo Contemporary Art.

 

Simon Gardarsson

Simon er et kunstnerisk naturtalent, der med sin videnskabelige tilgang til at tegne får skabt en unik følelse af lys, dybde og luft i sine værker. Han investerer meget tid og energi i hvert eneste kunstværk, der oftest er inspireret af det mørke univers, hvilket giver hans værker en helt unik og oftest lidt okkult stil. Ud over sine kunstværker har Simon tegnet albumomslag til flere metalbands, der reflekterer Simons unikke kunst.

Simon er fast kunstner hos Jarsbo Contemporary Art.

 

Sam Bornstein

Uddannet på MFA Hunter College & BA Bard College

Sam Bornstein er en helt unik kunstner, der har formået at skabe et eget alfabet af formularer baseret på piktogrammer. Dette har givet mulighed for Sam for at skabe nogle unikke abstrakte surrealistiske værker med stærk inspiration i japansk ekspressionisme, maleri og tegnefilm.

Sam er fast kunstner hos Jarsbo Contemporary Art.

 

Michel Carlin

Franske Michel Carlin er en klassisk kunstner hvis repertoire strækker sig fra malerier i olie på papir over træskulpturer til litografier. Hans værker har været på mange klassiske udstillinger og museer rundt i verden, og han imponerer altid med sit stærke udtryk.

Michel er fast kunstner hos Jarsbo Contemporary Art.

 

Lars Svanholm

Billedkunstner Lars Svanholm maler de skønneste naturskønne landskabsmotiver i olie på lærred. Han har ud over Jarsbo Contemporary Art udstillet på flere andre store danske gallerier som bl.a. Århus Kunstbygning, Forårsudstillingen i Charlottenlund og CopenhArt Gallery i København og lader sig særligt inspirere af de smukke landskaber i Søhøjlandet omkring Silkeborg der også udgør hovedparten af de unikke motiver. Ud over sit kunstneriske virke er han også kunstanmelder og er en af landets mest veletablerede og kendte kunstnere.

Lars er fast kunstner hos Jarsbo Contemporary Art.

 

 

Jens Galschiøt

Billedhugger Jens Galschiøt er kendt for sine stærke ekspressive skulpturer, der med sine budskaber rækker langt ud over landets grænser. Med sit engagement i socialt ansvar og bæredygtig udvikling på både globalt og lokalt plan ønsker han at sætte fokus på verdens uretfærdigheder med sine fantastiske skulpturer i bronze og kobber.

De underfundige men samtidig æstetiske skulpturer er inspireret af hans oplevelser i flere af verdens brændpunkter og FNs 17 overordnede verdensmål. Han formår unikt at kombinere klassisk skulptur i et ekspressivt formsprog med humanistisk og æstetisk kunst, der med deres underfundige elegance tydeligt kommunikerer de stærke budskaber ud.

En af landets absolut mest kendte og anerkendte kunstnere.

Jens er fast kunstner hos Jarsbo Contemporary Art.

 

Janni Nyby

Billedkunstner Janni Nyby lader sig ofte inspirere af naturens fænomenalt fantastiske former og farver i sine naturabstraktioner. Både vidde landskaber i al deres pragt og små naturperler lader sig indfange med akrylfarver i mange lag og brænder igennem lærredet med deres fantasifulde brug af farver og fænomenale æstetik.

Janni er fast kunstner hos Jarsbo Contemporary Art.

 

Emil Søby Nielsen

Maler Emil Søby Nielsen er i sandhed en ægte multikunstner, der har deltaget i flere kreative kunstprojekter og har ud over Jarsbo Contemporary Art udstillet sine værker på steder som Smørum Rådhus, Ridehuset og Ceres i Århus og illustrerer også bøger.

Emil er fast kunstner hos Jarsbo Contemporary Art.

 

Christy Powers

Den amerikanske billedkunstner Christy Powers laver yupo-kunst, hvor hun især fokuserer på forholdet mellem fotografi og maleri. Med uddannelser fra kunstakademier som Sarah Lawrence i New York og College of Fine Arts i New South Wales er hun en international anerkendt kunstner. Hun maler ud fra egne og andres fotografier og genskaber dermed minder der befinder sig et sted mellem fiktion og virkelighed. Hun indfanger unikke øjeblikkes følelser og foreviger dem med en storslået blanding af blæk, akvarel, gouache og akryl. Ud over at have hele verden som sit hjem udstiller hun ud over hos Jarsbo Contemporary Art også i adskillige gallerier i New York, Miami, London, Australien og flere andre lande.

Christy er fast kunstner hos Jarsbo Contemporary Art.

 

Carsten Hansen

Billedkunstner Carsten Hansen skaber med sine bronzeskulpturer formfuldendt abstraktion. Med inspiration i dagligdagens liv og naturen formår han gang på gang at skabe æstetisk smukke og stilrene unikaer, der både er elegante og fortællende.

Med en kombination af akkuratesse og fantastisk formgivende finish formår han at skabe en fantastisk virtuel helhedsopfattelse ved alle sine unikke skulpturer, der alle kommer med en titel.  

Carsten er fast kunstner hos Jarsbo Contemporary Art.

 

Camille Martin

Franske Camille Martin er både gravør, keramisk og tegner og har været elev hos den anerkendte franske kunstner Michel Carlin, der ligeledes udstiller hos Jarsbo Contemporary Art. Camille maler moderne malerier der i al deres enkelthed lader akryl og blæk på papir brænde igennem lærredet. Med stærke budskaber.

Camille er fast kunstner hos Jarsbo Contemporary Art.

 

Helle Bang

Helle Bang er en international anerkendt kunstner uddannet på Århus Kunstakademi med adskillige regionale, nationale og internationale udstillinger bag sig. Ud over Jarsbo Contemporary Art er Helle tilknyttet flere danske og internationale gallerier som hovednavn. På smukkeste vis forener hun det figurative i skulpturarbejde og det maleriske i maleriet, alt sammen med toner og nuancer der både er moderne og samtidig uden for alle kendte rammer.

Hendes helt særlige fornemmelse for farver har resulteret i både ekspressive og abstrakte malerier, hvor især naturen, dens styrke og store farverepertoire er en stor inspiration. Selvom det nordiske fylder meget i Helles arbejde, er rejser rundt i hele verden en fast del af hele hendes kunstverden og inspiration. Ud over sine værker har Helle Bang også udsmykket og dekoreret flere store danske virksomheder.

Helle er fast kunstner hos Jarsbo Contemporary Art.

 

Francesco Ruspoli

Med forskellige uddannelser i kunst formår billedkunstner Francesco Ruspoli at skabe unikke visuelle ideer, og hvert og et af hans kunstværker repræsenterer et stykke arbejde der kan aflæses. Francesco arbejder med de unikke nuancer i sin kunst med udforskning af rummet i det moderne samfund. Hans kunst er en unik fremstilling af menneskelige figurer i abstrakte miljøet suppleret af livlige farver med organiske former.

Francesco er fast kunstner hos Jarsbo Contemporary Art og udstiller også på flere gallerier rundt i verden, hvor han har vundet adskillige internationale priser for sin kunst.

 

Anne Elisabeth Høgh