Om Jarsbo Contemporary Art

Jarsbo Contemporary Art

Inspiration lokalt, nationalt og globalt og kunsten er unik

Jarsbo Contemporary Art er et dansk kunstgalleri med gode værker fra danske og internationale kunstnere med unik kunst inden for maleri, skulptur, grafik, radering, akvarel og collage. Med kunstgalleriet placeret i hjertet af Aalborg og vores webshop skaber vi interesse for kunst for både privatpersoner og erhvervslivet både i Aalborg, resten af Danmark. Kunstgalleri med fysisk butik Adelgade 2, Aalborg C. Og online webshop www.jarsboart.com

Udstillingerne på Jarsbo Contemporary Art er et vigtigt element i galleriets arbejde med at fremme og udbrede kendskabet til samtidskunsten. Galleriet afholder regelmæssigt udstillinger og ferniseringer med både nye og etablerede kunstnere. Udstillingerne er ofte tematiske og giver et indblik i aktuelle tendenser inden for samtidskunsten.

Ligesom kunst er unika, er Jarsbo Contemporary Art også et unikt galleri, der vil stimulere dine sanser og pirre din interesse for kunst. Kunst kommer til udtryk på mange måder, og der findes ikke en entydig måde at forklare eller vise det på. Kunst er unik, underlig og en udefinerbar underfundighed der skal opleves – et sprog der udtrykker ting der ikke nødvendigvis kan siges med ord. Ved at gøre det usagte synligt kommunikere det ubevidste, og kunstnerens budskab når ud til verden. Kunst kan være smukt, voldsomt, provokerende, og kunst skal opleves, kunst skal sanses, og kunst skal fortolkes. Her er Jarsbo Contemporary Arts lokaler det helt rette sted for dynamisk innovativ inspiration.

Udstillingerne på Jarsbo Contemporary Art giver kunstinteresserede fra hele byen og omegn mulighed for at opleve samtidskunst. Ferniseringer er en god mulighed for at møde kunstnerne og få en personlig oplevelse af deres kunst. Jarsbo Contemporary Art er et levende og aktivt galleri, der er engageret i at fremme samtidskunsten.

Åbningstider tir og fre 11-17 lør 11-14 Jarsbo Contemporary Art, Adelgade 2, Aalborg C. 60191286 info@jarsboart.dk netbutik/webshop www.jarsboart.com Med venlig hilsen Gitte Jarsbo, gallerist, kunsthandler og kurator Indehaver af galleri og kunsthandel og arrangør af kunstudstillinger med salg af kunst siden maj 2003. Velkommen i kunsten verden