oftest stillede spørgsmål

FAQ

Jarsbo Contemporary Art har udviklet denne guide med de oftest stillede spørgsmål, hvor du sikkert kan finde masser af svar på dine spørgsmål. Men skulle du have yderligere spørgsmål, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi er altid klar på mail & telefon for at hjælpe. info@jarsboart.dk  60191286

 

Produktspørgsmål

Hvad er Jarsbo Contemporary Art?

Jarsbo Contemporary Art er et dansk kunstgalleri der tilbyder det bedste af danske og internationale kunstnere kan skabe og fremmer interessen for kunst for både erhvervslivet og privatpersoner. Ud over oversigten i webshoppen tilbyder vi også muligheden for at besøge os i galleriet og opleve dynamisk innovativ kunstnerisk inspiration med maleri, skulptur, grafik, radering, akvarel, fotokunst, collage og installationskunst fra hele verden. Kunst er en fantastisk verden som du fortjener at opleve det bedste af – og det er i Jarsbo Contemporary Arts lokaler i Algade i hjertet af Aalborg.

Hvor mange eksemplarer kommer hvert kunstværk i?

Uanset hvad du vælger his Jarsbo Contemporary Art, vil du altid få et unikt unika. Malerier er altid unika og kommer kun i et enkelt eksemplar ligesom skulpturer, der dog kan være del af serier. Kunsttryk kommer i et begrænset antal, men du er altid sikker på at få noget unikt der skiller sig ud fra mængden.  

Hvad er åbningstiderne for produktspørgsmål?

Jarsbo Contemporary Art har åbent på telefonnummer 60191286 tirsdag og fredag kl. 11-17 samt lørdag kl. 11-14. Derudover er du naturligvis altid velkommen til at sende os en forespørgsel på info@jarsboart.dk – vi svarer altid hurtigt. Og du er altid velkommen til at besøge os i galleriet på hverdage eller booke en tid til rundvisning. Vores service er din mulighed for at gå opdagelse i en fantastisk verden.

Derfor Jarsbo Contemporary Art

Kunst er et unikt sprog der udtrykkes gennem maleri, skulptur, akvarel og meget andet samt materialer som farver, bronze, messing og mange. Bag hvert eneste kunstværk gemmer sig en fantastisk historie og et unikt budskab der fortjener at blive oplevet. Jarsbo Contemporary Art sprænger rammerne for kunst og kan tilbyde dig fantastiske rejser ind i kunstens verden, hvor kun det bedste er godt nok – uanset om det skal være internationalt anerkendte kunstnere, danmarkskendte superkunstnere eller stjerneskud af både danske og internationale superkunstneriske talenter.

Betaling

Hvilke betalingsmuligheder har jeg?

-          MasterCard

-          Visa/Dankort

-          Visa Debit

-          Dankort

-          MobilePay

-          Overførsel

-          Kontantbetaling ved afhentning i kunstgalleriets lokaler i Aalborg

Ved betalinger på over 15.000 DKR forbeholder vi os retten til at bede om forudbetaling. Læs mere om betalingsmulighederne i vores handelsbetingelser her. Bemærk også at erhvervskunder kan fratrække beløbet efter gældende regler for fradrag. Dette kræver blot, at du registreres som kunde med momsnummer.

Hvornår hæves pengene efter et køb?

Efter modtagelse af en bestilling vil Jarsbo Contemporary Art hurtigst muligt få pakket og afsendt bestillingen, og så trækkes beløbet. Det er ikke længere muligt at foretage ændringer, når bestillingen er pakket. Du modtager så en mail med Track&Trace, så du kan følge bestillingen til den leveres.

Hvorfor er der krav om Nem-ID ved betaling?

For mere sikkerhed for kunde er der pr. 20.11.2020 kommet øgede krav til sikkerhed ved køb på nettet. Disse EU-regler har indvirkning på danske NETS og de enkelte banker. Ud over at skulle oprette et kodeord til bekræftelse af betalinger på nettet skal ethvert køb verificeres med en SMS-kode.

Læs mere her.

Retur & Forsendelse

Hvilke leveringsmuligheder har jeg?

Vi bruger GLS til forsendelse af alle størrelser af pakker, og efter modtagelse sendes en bestilling hurtigst muligt. Derudover er du altid velkommen til at aflægge vores lokaler et besøg. Se åbningstider og adresse her, og du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for et besøg uden for disse åbningstider.

Hvor kan jeg se status på min ordre?

Så snart bestillingen er pakket, modtager du en mail med Track&Trace, som er din bekræftelse på at vi har pakket din bestilling. Bestillingerne afhentes hver tirsdag af GLS, hvorefter du kan forvente at modtage den efter 1-2 hverdage. Under transporten er indholdet naturligvis forsikret til den leveres til dig. Du kan vælge mellem afhentning på et af GLSs afhentningssteder eller til din private bopæl. Dog vil det ikke være muligt at afhente de store skulpturer på posthuse, så du skal have den sendt hjem.

Hvornår kan jeg afhente min ordre?

Så snart den enkelte bestilling er gjort klar til afhentning, modtager køberen besked herom på den i bestillingen angivne mail. Denne mail er samtidig dit købsbevis og skal medbringes sammen med gyldigt billed-ID som pas eller kørekort ved afhentning.  Du er velkommen til at lade en anden person afhente din bestilling, men vedkommende vil så blive krævet gyldigt billed-ID.

Hvad gør jeg i tilfælde af fragtskader?

Bestillingen er forsikret indtil den overdrages til køber, dvs. ved hjemmeleveringer til den leveres på adressen, ved levering til pakkeboks til pakken anbringes til afhentning og ved afhentning i kunstgalleriet til kunden får den købte vare overdraget i hånde. Hvis du opdager en fragtskade, skal du tage fotos af skaden og hurtigst muligt kontakte Jarsbo Contemporary Art og GLS inden 24 timer.

Kan jeg fortryde mit køb?

Som forbruger har du i henhold til den danske købelovgivning 14 dages fortrydelsesret når du gennemfører et køb hos Jarsbo Contemporary Art. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter din modtagelse af bestillingen, dvs. du har 14 dage til at give os besked om at du ønsker at fortryde dit køb ved at udfylde en standardfortrydelsesformular her og sende den til info@jarsboart.dk.

Efter udfyldelse af de nødvendige formularer har du 14 dage til at returnere varen til galleriets adresse i Aalborg. Bemærk at købet kan ikke fortrydes ved blot at nægte modtagelse af varen eller undlade at afhente bestillingen. Kunden skal selv betale for returfragten og hæfter for eventuelle transportskader.

Bemærk at der kun er gyldig returret når varen er i ubrudt emballage. Har varen mistet værdi som følge af fjernelse af emballage, vil det altså ikke være muligt at returnere et kunstværk, da det betragtes som et unika og ikke må udsættes for nogen form for påvirkning, før det leveres til slutbrugeren.

HAR BÅDE ERHVERVSKUNDER OG PRIVATKUNDER FORTRYDELSESRET?

KAN MAN BOOKE RETURFRAGT GENNEM JARSBO?

Hvordan får jeg penge tilbage?

Jarsbo Contemporary Art tilbagefører beløbet pr. bankoverførsel så snart returforsendelsen er modtaget på galleriets adresse i original emballage og i uskadt tilstand.

Kan jeg indlevere fortrydelsessager på Jarsbo Contemporary Arts adresse?

Ja, det er en mulighed. Se åbningstider og adresse her. Den indleverede vare skal dog stadig tjekkes før købsbeløbet kan tilbagebetales.

Reklamation

Kunstværket er i stykker – hvad gør jeg?

Hvis der er opstået en skade under transporten, skal denne hurtigst muligt, og senest 14 dage efter modtagelse, dokumenteres med foto og/eller video og sendes til info@jarsboart.dk. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på tlf. 60191286. Bemærk at det ikke anses som en skade at kunstværket kan variere i farve og nuancer samt hvad der sket når det er overdraget til køber. Læs mere i vores handelsbetingelser her.