Om Galleriet

Med Aalborgs udvikling fra nordjysk havneby til global storby har der tegnet sig et helt nyt bybillede. Centrum og bykernen udgør nu et kreativt energifelt med fokus på kultur og kreativ vækst. En kreativ oase og galionsfigur for Aalborgs kunstscene er Jarsbo Contemporary Art, der siden år 2003 har slået dørene op til kunstens forunderlige og fantastiske verden. Kunstgalleri Aalborg er lig med Jarsbo Contemporary Art.

Med et væld af anerkendte lokale, nationale og internationale kunstnere har Jarsbo i mange år arrangeret kunstudstillinger og solgt kunst. Med et bredt udvalg af det ypperste inden for tegning, maleri, skulptur, litografi og collage og kunstnere som bl.a. Jens Galschiøt, Helle Bang Madelin Wilian og adskillige andre stjerner på den internationale kunstscene.

Adskillige udstillinger, både i galleriet i Aalborg og andre steder i Danmark, har ladet nogle af nutidens største kunstnere udstille deres kunstværker og har sat Aalborg på verdenskortet som kunstby. Ligesom kunstner synonym er lig kreativitet, er kunst Aalborg synonym med Jarsbo Contemporary Art.

Med andre ord er Jarsbo Contemporary Art lig med kunstnerisk udfoldelse med alle midler inden for kunstens verden for alle mennesker og kunstinteresserede. Uanset om det er med metal, med pensel og lærred, litografi eller med andre materialer kan unik kunst komme til udtryk, men galleriets egentlige galionsfigur er ejer og stifter Gitte Jarsbo.

Kreativ, nuanceret & banebrydende – Gitte Jarsbo

Stifter og grundlægger af Jarsbo Contemporary Art Gitte Jarsbo har fra barnsben haft en fantastisk fornemmelse for kunst der har sprængt alle rammer.

Med uddannelser inden for bl.a. handel og medicin samt rejser til og ophold i lande som Grønland, Tanzania og Cambodia har været med til at forme Gitte, men det har altid været kunsten der har optaget hende og formet hendes liv.

Med den perfekte blanding af lokal, national og global inspiration bringer Gitte folk til kunsten og har det perfekte øje for kunstneriske perler og stjerneskud og står som en af Danmarks mest velrenommerede galleriejere som galionsfigur for Danmarks internationale kunstscene. Med sit utrolige blik for nuancer, perspektiver og det visuelle kunstudtryk har Jarsbo Contemporary Art siden år 2003 været Ålborgs kunstneriske livsåre.

Læs her om galleriets fantastiske kunstnere der giver kunstverdenen nye nuancer.